24-3-2014

Vandaag, maandag 24 maart 2014, zou Peter zijn 29e verjaardag hebben gevierd.

Nu is het weer een maandag, net als 6 februari 2012, de dag dat hij stierf. Het is niet te bevatten dat er al weer twee jaar voorbij gegaan zijn.  De dagen glijden als zand door onze handen. Deze maandag komen de herinneringen aan zijn sterfdag weer extra hard binnen. Gelukkig zijn er op zijn geboortedag ook heel veel mooie herinneringen aan de 26 verjaardagen die we samen met hem mochten beleven.

Op een van die dagen was hij aan het andere eind van de wereld, Australië, waar hij toen z’n verjaardag vierde. Op een van de drie foto’s bovenaan de site zie je hem breed lachend met de cadeaus in de hand die we hem vanuit Nederland hadden gestuurd.

Peter genoot altijd van verjaardagen en wilde die ook altijd vieren.         Deze mooie herinneringen koesteren we in ons hart, ook al zouden we dolgraag hem vandaag willen toezingen en met hem feestvieren.

Het gemis is nog steeds een gat in ons bestaan. Het went niet en zal nooit wennen! Er gebeuren zoveel dingen waar hij ook bij had moeten zijn.

Vandaag praten we weer veel over hem en vertellen verhalen over zijn leven, want zolang we hem gedenken blijft hij levend in de herinnering van ons en de mensen die hem gekend hebben.