Verhaal van zijn hockey vrienden, Voordaan 11 / Casper

In Memoriam

Peter Oosterhoff 

24 maart 1985                                                                                      6 februari 2012

  

In de nacht van 5 op 6 februari is onze vrolijke, energieke en sociale teamgenoot Peter in zijn slaap overvallen door een epilepsie aanval en helaas hieruit niet meer wakker geworden.

Wij zijn diep geschokt door dit bericht en laat een enorme leegte achter in ons team, Voordaan H11. Wij herinneren ons Peter als degene die altijd de positieve kanten van het leven zag en die ondanks zijn ziekte vrolijk door het leven ging.

In het moeizame seizoen voor H11 zag Peter toch altijd lichtpuntjes. “best goed gespeeld”  of “de tweede helft waren we een stuk beter” zei hij dan na een dik verloren pot. Typisch Peter was dat hij in het veld vaak letterlijk recht op zijn doel afging, hij was niet voor niets onze topscorer!
Buiten het veld ging Peter ook op zijn doel af, maar dit ging dan vaak om kennismaking met de vrouwelijke toeschouwers ;-).

Met Peter op stap gaan betekende dat hij vrij snel verdwenen was om vervolgens aan het einde van de avond weer op te duiken en te concluderen dat het een super avond was geweest!

Peter was van het grote genieten en dat heeft hij door zijn vele reizen en drukke sociale leven volop gedaan. Vier het leven, soms is het té kort waren de woorden die zijn ouders ons meegaven op de begrafenis. Wij gaan dat zeker doen met Peter in onze gedachte.

Peter, we gaan je missen, jouw positivisme is voor ons een inspiratie om ons door deze moeilijke tijd heen te slaan.

Foto’s van de skivakantie in 2011